“Deneme yanılma yöntemiyle belediye yönetilemez!”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, CHP’li Zeydan Karalar yönetimindeki Adana Büyükşehir Belediyesi’nin “Yapboz, yeniden yapboz” mantığıyla çalışıp, Adana’ya hizmet yerine zarar vermeye devam ettiğini söyledi.

 

“Deneme, yanılma yöntemiyle belediye yönetilemez, yönetilemiyor. Artık yeter; ya yıkın, ya yapın! Adana’nın parasını, zamanını ziyan etmeyin!”

 

“Buram buram portakal çiçeği kokan Adana’da temizlenmeyen kanalizasyonlardan yükselen lağım kokularına şimdi de CHP’li belediyelerden yükselen başka kokular eklendi.”

 

“Zeydan Karalar ve yönetimi belediyecilik yapamıyor, halka hizmet götüremiyor. Cumhur İttifakı ise hizmete hazırdır; Adana’yı bu halde bırakacak değiliz.”

 

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, CHP’li Zeydan Karalar yönetimindeki Adana Büyükşehir Belediyesi’nin “Yapboz, yeniden yapboz” mantığıyla çalışıp, Adana’ya hizmet yerine zarar vermeye devam ettiğini söyledi.

Türkmenbaşı Bulvarı kavşağında üçüncü düzenleme…

Büyükşehir Belediyesi’nin Adana’nın kaynaklarını tüketen, zamanını heba eden, vatandaşlara ise çile olarak yansıyan kent içindeki yanlış uygulamalarına tepki gösteren Başkan Yusuf Kanlı, Türkmenbaşı Bulvarı ile İsmet Atlı Bulvarı’nın kesiştiği kavşakta son iki yılda üç kez proje değişikliği yapıldığını ve en son alt geçitte karar kılındığını belirtti.

Balcalı yolunda yaptılar, yıktılar yeniden yapıyorlar

Kanlı, Çukurova Üniversitesi’ne ulaşımı sağlayan Mithat Özsan Bulvarı ile öğrenci yurtlarının kesiştiği noktada da yapılmaya çalışılan üst geçidin daha inşaat bitmeden çöktüğünü, şimdi yıkım yapılarak tekrar yine yeni bir proje değişikliğine gidildiğine işaret etti.

Yazın sinek istilası, kışın göle dönen şehir…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı şunları söyledi:

“Tarımda, sanayide öncü olan, kültür ve sanatta, siyasette nice değerler üreten Adana, tarihinde ilk kez bu kadar beceriksiz, liyakatsiz bir yönetimin eline düşmesinin sıkıntılarını yaşıyor. Yazın sinek ve haşerattan gına gelen vatandaşlarımız,  kışın ise en hafif yağmurda göle dönen şehirde yaşam mücadelesi veriyor.”

“Yollar yama tutmuyor, alt ve üst geçitler hiç bitmiyor”

“Yollar berbat halde; özel arabası olanlar da dolmuş ve otobüs sürücüleri de artık isyan noktasına geldiler. 4.5 yılda göze görünür bir iş yapmayan Zeydan Karalar ve yönetimi, son bir yıl kala yollara yama, kavşak düzenlemesi, alt geçit, üst geçit ile oyalanmaya başladılar. Ancak maalesef yollar yama tutmuyor, yapılıp bozulan tekrar yapılan kavşaklar, alt ve üst geçitler hiç bitmiyor. Deneme, yanılma yöntemiyle belediye yönetilemez, yönetilemiyor. Artık yeter; ya yıkın, ya yapın! Adana’nın parasını, zamanını ziyan etmeyin!”

Adana buram buram portakal çiçeği kokarken…

“Buram buram portakal çiçeği kokan Adana’da temizlenmeyen kanalizasyonlardan yükselen lağım kokularına şimdi de CHP’li belediyelerden yükselen başka kokular eklendi. Polisin; rüşvet, yolsuzluk, ihaleye fesat karıştırma, imar rantı gibi suçlarla mücadele kapsamında CHP’li belediyelere gerçekleştirdiği operasyonları vatandaşlarımız da takip etmektedir.”

“Cumhur İttifakı olarak Adana’yı bu halde bırakacak değiliz”

“Zeydan Karalar ve yönetimi belediyecilik yapamıyor, halka hizmet götüremiyor. Cumhur İttifakı hizmete hazırdır; Adana’yı bu halde bırakacak değiliz. Vatandaşlarımızla birlikte yürüyoruz. Adana’nın sorunlarını çözmek, Adana’nın omuzlarına binen yükleri kaldırmak için geliyoruz. Halka hizmeti Hakk’a hizmet bilen, inanmış, idealist, liyakat sahibi kadrolarla geliyoruz. Zulme uğrayan, işinden, aşından edilen gariplerin hakkını teslim etmek için geliyoruz. Yalana dolana, talana son vermek için geliyoruz.”

 

 

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor